Výsledky vyhledávání

  1. Libuňka v nesnázích / Jiří Klápště, Magdaléna Vávrová. Krkonoše. Jizerské hory Ročník 57, 10 (2024), strana 35
    Článek

    Článek

  2. Ad fontes - k pramenům! / René Bělohradský ; foto autor. Krkonoše. Jizerské hory Ročník 56, č. 7 (2023), strana 29
    Článek

    Článek

  3. Identifikace kritických bodů odtoku vody a kategorizace jejich přispívajících lokalit z hlediska potřebnosti návrhů opatření ke zvýšení infiltrace, retence, akumulace a jakosti vod v zemědělských povodích na území České republiky : certifikovaná metodika / Antonín Zajíček, Tomáš Dostál, Roman Hanák, Tomáš Kvítek a kol.. Praha : Povodí Vltavy, 2023. 84 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 1
    Identifikace kritických bodů odtoku vody a kategorizace jejich přispívajících lokalit z hlediska potřebnosti návrhů opatření ke zvýšení infiltrace, retence, akumulace a jakosti vod v zemědělských povodích na území České republiky

    Kniha

  4. Na kus řeči s... / Václav Cílek ; Zuzka Martínková, Markéta Myšková, Pepa Středa. Dubáček Ročník 26, květen (2023), strana 8-9
    Článek

    Článek

  5. Do stejné vody nevstoupíš / Šárka Mazánková ; foto autorka. Krkonoše. Jizerské hory Ročník 55, č. 11 (2022), strana 29
    Článek

    Článek

  6. Na Tiché říčce / Tomáš Korytář. Krkonoše. Jizerské hory Ročník 55, č. 6 (2022), strana 35
    Článek

    Článek

  7. Revitalizace odvodňovacích příkopů / Tomáš Korytář ; Leoš Vašina. Krkonoše. Jizerské hory Ročník 55, č. 12 (2022), strana 38
    Článek

    Článek

  8. Aby se v horách voda zadržela / Tomáš Korytář ; foto autor. Krkonoše. Jizerské hory Roč. 54, č. 12 (2021), s. 35
    Článek

    Článek

  9. Priority Nadace Ivana Dejmala v roce 2019? / Ondřej Petrovský. Krkonoše. Jizerské hory Roč. 53, č. 3 (2020), s. 30
    Článek

    Článek

  10. Aby se v horách voda zadržela / Tomáš Korytář ; Ondřej Jirásko. Krkonoše. Jizerské hory Roč. 53, č. 12 (2020), s. 36
    Článek

    Článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.