Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 143  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu + druh.dok = "^li_us_auth h0000312 xcla^"
  1. [Jan Palach] / David Řeřicha. Železnobrodský zpravodaj 1 (2024), strana 17-18
    Článek

    Článek

  2. Návrhář je omezen hranicemi lidského těla / Text Aneta Michalcová. Véčko Ročník 23, jaro (2024), strana 63-65
    Článek

    Článek

  3. Přišel už Karel? : Karel Hubáček - 100. výročí / Text Jana Patková ; foto Tadeáš Balda a Richard Králíček. V Ročník 23, léto (2024), strana 29-33
    Článek

    Článek

  4. Symbiosis představuje sklo a šperk studentů / Markéta Kroupová. Krkonoše. Jizerské hory Ročník 57, č. 2 (2024), strana 30
    Článek

    Článek

  5. Z historie města - Oběti represe sedmnáctého listopadu 1939 ze Železného Brodu / David Řeřicha. Železnobrodský zpravodaj 11 (2024), strana 19-20
    Článek

    Článek

  6. Are university students willing to communicate in English language courses? / Jaroslava Jelínková. ACC Journal. Issue C, Social sciences Vol. 29, 3 (2023), strana 27-39
    Článek

    Článek

  7. Bakalářské a diplomové práce obhájené na Katedře sklářských strojů a robotiky v roce 2023 / (V. Hotař). Sklář a keramik Ročník 73, číslo 7-8 (2023), strana 176-177
    Článek

    Článek

  8. Co znají a dokáží studenti práv a proč vlastně práva studují? Empirický pohled na studenty třetího a pátého ročníku tří právnických fakult v České republice / Michal Urban, Petr Soukup. Jurisprudence Ročník 32, číslo 6 (2023), strana 28-36
    Článek

    Článek

  9. Czech language course for foreigners at the Technical University of Liberec - flipped classroom approach revisited / Šárka Hastrdlová. ACC Journal. Issue C, Social sciences Vol. 29, 3 (2023), strana 7-15
    Článek

    Článek

  10. Exploring the relationship between failure-learning-based entrepreneurship education and youth entrepreneurial resilience: A mediated moderation model / Pengju Wang, Zhuang Xiong, Zhiquan Zhao. E+M. Ekonomie a management Ročník 26, 4 (2023), strana 51-65
    Článek

    Článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.