Počet záznamů: 1  

Předpisy pro oceňování nemovitostí s komentářem

  1. Údaje o názvuPředpisy pro oceňování nemovitostí s komentářem / sestavili Albert Bradáč, Miroslav Kledus, Lubomír Weigel
    Korporace Česko
    Údaje o vydání1. vyd.
    Nakl.údajeBrno : Akademické nakladatelství CERM, 2002-2005
    Rozsah4 sv. ; 20 cm
    Dal.odpovědnost Bradáč, Albert, 1940- (Sestavovatel, kompilátor)
    Kledus, Miroslav, 1940- (Sestavovatel, kompilátor)
    Weigel, Lubomír (Sestavovatel, kompilátor)
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

    Digitalizovaný dokument

    Neúplný obsahdíl 1. 1897-1984. 2002. 283 s. -- díl 2. 1985-1994. 2002. 205 s. -- díl 3. 1.11.1994-31.12.1997. 2004. 195 s. -- díl 4. 1.1.1998-31.12.2002. 2005. 473 s.
    Předpisy pro oceňování nemovitostí s komentářem
    Předmět.heslo 1897-2005
    19.-21. století
    oceňování nemovitostí - Česko - 19.-21. století
    Forma, žánr učebnice vysokých škol zákony právní předpisy komentáře textbooks (higher) laws legal regulations commentaries
    Konspekt347 - Soukromé právo
    37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT347.214.2 * 657.922 * (437.3) * (075.8) * (094.5) * (0.072)
    Před.heslo-ang. real property valuation - Czechia - 19th-21st centuries
    Forma, žánr-ang. textbooks (higher) * laws * legal regulations * commentaries
    Druh dok.Digitalizovaný dokument
    Unifikovaný název Zákony atd.
    Poznámky Sestavitelem 4. dílu pouze Albert Bradáč
    DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Neúplný obsahdíl 1. 1897-1984. 2002. 283 s. -- díl 2. 1985-1994. 2002. 205 s. -- díl 3. 1.11.1994-31.12.1997. 2004. 195 s. -- díl 4. 1.1.1998-31.12.2002. 2005. 473 s.
    ISBN80-7204-254-8 (díl 1 ; brož.)
    80-7204-251-3 (díl 2 ; brož.)
    80-7204-335-8 (díl 3 ; brož.)
    80-7204-382-X (díl 4 ; brož.)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Načítání…

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.