Výsledky vyhledávání
- Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová. Praha : Alpha Book, 2023. 192 stran
Počet ex. : 1, z toho volných 0 - Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková. Praha : Alferia, 2023. 333 stran, 16 stran obrazových příloh
Počet ex. : 1, z toho volných 0 - Uchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle. Brno : Permakultura (CS), 2023. 80 stran
Počet ex. : 1, z toho volných 1 - Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil. Praha : Alferia, 2022. 299 stran
Počet ex. : 1, z toho volných 1 - Modeling of microwave absorption in the human head model / Elena Cocherova, Peter Kubinec, Vladimir Stofanik, Jozef Pucik. Trendy v biomedicínském inženýrství (konference) (2021 : Liberec, Česko). Trendy v biomedicínském inženýrství = BME : biomedical engineering S. 33-36
- Na celý život : kniha plná opravdového jídla a zdraví / Michaela Luňáčková. Praha : Michaela Luňáčková, 2021. 287 stran
Počet ex. : 1, z toho volných 1