Výsledky vyhledávání

  1. Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová. Praha : Alpha Book, 2023. 192 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 0
    Fermentované potraviny ke každému jídlu

    Kniha

  2. Kouzlo fermentace s plísní koji / Rich Shih a Jeremy Umansky ; s předmluvou Sandora Katze ; překlad Tomáš Roztočil a Petra Zrůstková. Praha : Alferia, 2023. 333 stran, 16 stran obrazových příloh
    Počet ex. : 1, z toho volných 0
    Kouzlo fermentace s plísní koji

    Kniha

  3. Uchovávání úrody : tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu a déle. Brno : Permakultura (CS), 2023. 80 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 1
    Uchovávání úrody

    Kniha

  4. Zkvašeno : kuchařka na doma / Zuzana Ouhrabková, Vláďa Sojka. Brno : Jota, 2023. 310 stran
    Počet ex. : 2, z toho volných 0
    Zkvašeno

    Kniha

  5. Divoké kvašené nápoje : limonády, piva, vína, medoviny / Pascal Baudar ; překlad Tomáš Roztočil. Praha : Alferia, 2022. 299 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 1
    Divoké kvašené nápoje

    Kniha

  6. Fermentace / Holly Davisová ; přeložili: Jan a Dina Podzimkovi. Praha : Grada, 2021. 271 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 1
    Fermentace

    Kniha

  7. Fermentujeme se superkvašáky : zdravě, chutně a zábavně : vydejte se na kouzelnou cestu kvašení a vaření z fermentovaných potravin : superkvašáci - rostlinné potraviny a zdravé střevo / Eva Horáčková. V Brně : CPress, 2021. 204 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 1
    Fermentujeme se superkvašáky

    Kniha

  8. Modeling of microwave absorption in the human head model / Elena Cocherova, Peter Kubinec, Vladimir Stofanik, Jozef Pucik. Trendy v biomedicínském inženýrství (konference) (2021 : Liberec, Česko). Trendy v biomedicínském inženýrství = BME : biomedical engineering S. 33-36
    Článek

    Článek

  9. Na celý život : kniha plná opravdového jídla a zdraví / Michaela Luňáčková. Praha : Michaela Luňáčková, 2021. 287 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 1
    Na celý život

    Kniha

  10. Průvodce světem fermentace podle farmhouse culture : domácí výroba pokrmů a nápojů s živými kulturami včetně 100 receptů od kimči po kombuchu / Kathryn Lukas a Shane Peterson ; fotografie Eric Wolfinger ; z anglického originálu The farmhouse culture guide to fermenting přeložila Martina Benešová. Olomouc : ANAG, [2021]. 371 stran
    Počet ex. : 1, z toho volných 0
    Průvodce světem fermentace podle farmhouse culture

    Kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.